Webinar ‘Behoud het goede!’

Webinar ‘Behoud het goede!’
Datum 8 juni 2023
Tijd 10:00 - 12:00 uur
Locatie livestream

Op 8 juni 2023 van 10.00 tot 12.00 uur organiseert het Arminius Instituut een webinar ‘Behoud het Goede!’. Dit webinar wordt gegeven door prof. dr. Johan Temmerman, rector van de Protestantse Faculteit Theologie en Religiestudies te Brussel. U bent van harte welkom om deel te nemen. Opgave is noodzakelijk via Vera Kok.

In zijn nieuwe boek ‘Behoud het Goede’ vraagt Temmerman zich af wat de kennis van religie ons leert. Velen zijn van oordeel dat religie en wetenschap elkaar uitsluiten. De onwetendheid waar het in religie ten diepste om gaat, resulteert in onmacht en vijandigheid. Maar ook vanuit religieuze hoek blijkt onbegrip en wantrouwen te heersen ten aanzien van wetenschap en vooruitgang.

Het Arminius Instituut organiseert voor belangstellenden een serie webinars in het voorjaar van 2023. In deze serie webinars gaat het om actuele onderwerpen van wetenschappelijk onderzoek, in en rondom het seminarium. De webinars zijn toegankelijk voor iedereen die dat wil en zijn dit jaar gratis te volgen. Inschrijving van tevoren is verplicht en vol = vol.

Agenda